Івано-Франківськ

Росіяни починають навчання стратегічних ядерних сил: радник глави МВС пояснив, що це означає

Денисенко зазанчає, що такі кроки - це блеф.

Росіяни починають навчання стратегічних ядерних сил.

Про це написав радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко у Facebook, пише ПІК з посиланням на ТСН.

У навчаннях будуть задіяні стратегічні комплекси “Ярс”. Ці комплекси можуть попадати в цілі до 11 тис. км.

“Ніякого ядерного удару, ні тактичного, ні стратегічного, Путін не готує. Це блеф. Один із найбільших комплексів Путіна – комплекс Карибської кризи. Йому дуже хочеться повторити її, але на цей раз виграти. І всі його дії треба розглядати саме з цієї точки зору. Він вірить, що Байден слабкий і Байден піддасться на його блеф”, – зазначив він.

За словами радника глави МВС, вчорашню статтю президента США Джо Байдена про Україну Путін розглядає не як пояснення американцям, а як слабкість супротивника, на якого треба ще трошки натиснути і він здасться.

“Насправді, ми всі повинні пам’ятати слова Гіларі Клінтон про Путіна: “Крутий хлопець з тонкою шкірою”. Єдине, що він розуміє – це мова сили. І якщо витримати його блеф – він потече. В прямому і переносному значенні цього слова. Нас чекають тижні, сповнені захоплюючих історій про ядерний апокаліпсис. Якщо не злякатися цього божевільного брєда, смерть Путіна прийде за місяць-два. Якщо злякатися – нам, Україні, буде неймовірно тяжко”, – резюмував Денисенко.

Читайте також:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено