Івано-Франківськ

Шотландія-Україна: розклад трансляцій стикового матчу ЧС-2022

Збірна України з футболу у середу, 1 червня, проведе довгоочікуваний стиковий матч плей-оф відбірного турніру до ЧС-2022 у Катарі.

Шотландія-Україна: розклад трансляцій стикового матчу ЧС-2022

Шотландія-Україна: зустріч пройде на стадіоні “Гемпден Парк” у Глазго. Початок матчу о 21:45 за київським часом. Побачити поєдинок можна буде завдяки трансляції каналу “Україна” в ефірі телеканалу “Індиго TV” (тимчасовий транслятор контенту каналу “Україна”), який також є доступним на відеосервісі Megogo та на YouTube-каналі Української Асоціації футболу. Про це пише ПІК з посиланням на Obozrevatel.

Крім того, показ із Глазго організовує спеціалізований канал “Футбол 1”, де глядачам запропонують традиційну аналітичну студію за участю журналістів та експертів.

Окрім того, шотландські вболівальники готують яскравий перфоманс на підтримку України. Вони виконають національний гімн нашої країни. Британцям уже почали роздавати фонетичний розбір “Ще не вмерли…”

Переможець пари Шотландія – Україна посперечається за путівку на мундіаль у Катар із валлійцями. Зустріч відбудеться 5 червня у Кардіффі.

Шотландія (орієнтовний склад): Гордон – Робертсон, О’Доннелл, Купер, Сутор – Макгінн, МакГрегор – Мактоміней, Крісті, Гілмор – Адамс

Україна (орієнтовний склад): Бущан – Караваєв, Забарний, Матвієнко, Миколенко – Зінченко, Степаненко – Ярмоленко, Малиновський, Зубков – Яремчук.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено