Івано-Франківськ

Шотландія – Україна: стартові склади та прогноз на матч плей-оф ЧС-2022

Ярмоленко, Зінченко, Маліновський та Яремчук у старті української команди.

34598

Першого дня літа, на знаменитому стадіоні Глазго «Хемпден Парк», збірна України проведе півфінальний поєдинок плей-оф ЧС-2022 проти національної команди Шотландії. Матч мав відбутися ще у березні, але через рашистську агресію в Україну рішенням УЄФА його було зміщено у часі більш ніж на два місяці.

Переможець протистояння у Глазго зустрінеться п’ятого червня зі збірною Уельсу.

Особисті зустрічі

Турнірна доля зводила команди лише один раз – у відборі на Євро-2008. Тоді суперники обмінялися домашніми перемогами. У Києві підопічні Блохіна впевнено виграли у «скоттів» 2:0, а ось у Глазго «синьо-жовті» також «впевнено» програли – 1:3.

Прогноз

Якби ця гра відбулася в «нормальних» умовах, тобто в початкові терміни, і не було б війни, фаворитом протистояння можна було б вважати господарів. Дуже вже вдало вони виступають останнім часом у рідних стінах. Та й зумів-таки Кларк перетворити сумну посередність, якою недавно була «тартанова армія», на бойову одиницю.

getty 1241021252 scaled

Але зараз ситуація інша. Причому кардинально. І прості вболівальники збірної Шотландії, й практично всі гравці цієї збірної виступили з підтримкою нашої національної команди, нашої країни. Це не означає, що вони готові подарувати нам путівку у фінал проти Уельсу. Це означає лише те, що збірна України на «Хемпден Парку» матиме чудову підтримку. І божевільну мотивацію, адже треба грати і за себе, і за того хлопця. За того, що на фронті. Тому припустимо, що збірна України у непростому, бойовому поєдинку здобуде мінімальну перемогу.

Стартові склади

Шотландія: Гордон, Гіккі, Генлі, Купер, Робертсон, Гілмор, Мактоміней, Макгрегор, Адамс, Дайкс, Макгінн.

Україна: Бущан, Караваєв, Забарний, Матвієнко, Миколенко, Ярмоленко, Малиновський, Степаненко, Зінченко, Циганков, Яремчук.

getty 1241020591 scaled

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено