Івано-Франківськ

У Маріуполі рашисти вигадали ще один спосіб, як депортувати українців до рф

Рашисти хочуть знести більшість будівель в окупованому місті та виселити мешканців на вулицю. 

У Маріуполі рашисти вигадали ще один спосіб, як депортувати українців до рф

У Маріуполі окупанти готують зносити будівлі, які постраждали від їх же обстрілів, щоб люди “самі просилися” до росії. Про це повідомив радник мера міста Петро Андрющенко, пище ПІК.

“Окупаційна влада Донецької області приступила до оцінювання рівня пошкоджень на підставі нещодавнього прийнятого порядку ватажком Пушиліним. Окупанти готуються зносити більшість будівель, які постраждали від їх же обстрілів. Два дні мобільні бригади з МНС Росії та військових обходять квартири, що вціліли та де мешкають люди”, – написав він.

За словами Андрющенка, орки попереджають, що з початком знесення будівель буде проведено переселення. Вони дають два тижні на пошук житла, якщо немає згоди на переселення. Власників будівель, що планують знести, незалежно від стану квартир, виселяють буквально на вулицю. На питання де жити відповідають, що «то не справа окупаційної влади». 

“Таким чином окупанти втілюють одночасно два сценарії – примусу до депортації в Росію та примусу до роботи для людей, працездатного віку”, – додає пан Петро.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено