Івано-Франківськ

99 доба війни в Україні: злочини та втрати окупантів за ніч

Розпочалась 99 доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню.

99 доба війни в Україні: злочини та втрати російських окупантів за ніч та вечір з 1 на 2 червня в добірці Прикарпатської інформаційної корпорації (ПІК).

Росіяни намагаються дійти до Лисичанська, уникнувши бою на Сіверському Донці

678789989 scaled

Російські війська намагаються просунутися до Лисичанська з півдня та заходу, уникнувши форсування Сіверського Донця з боку Сєвєродонецька. Про це повідомляє американський Інститут вивчення війни (ISW).

Російські війська ведуть бої за контроль над Білогорівкою (де росіяни провалили спробу форсування Сіверського Донця) та Врубівкою, що дозволить їм наступати на Лисичанськ із заходу.

Обстріли Миколаєва

156701 1 large 1 scaled

Важкою ствольною артилерією типу «Піон» та реактивною системою залпового вогню «Ураган» був обстріляний Миколаїв. Про це повідомляє ОК “Південь”.

По житлових кварталах хаотично гатили 203 мм снаряди, а касетні – трощили промислову інфраструктуру. Одна людина загинула, щонайменше троє отримали поранення.

Втрати ворога

29b29d

Ракетно-артилерійські підрозділи за добу позбавили противника 21 рашиста, 1 зенітної та 1 самохідної артилерійської установки, 4 танків Т-72, 4 одиниць броньованої та 3 автомобільної техніки, 3 БПЛА, 3 польових пунктів боєприпасів, а також 2 швидкісних десантних катерів, що були приховані рашистами в Дніпро-Бузькому лимані в готовності до відпрацювання диверсійно-розвідувальних дій.

В Чорному морі зросла кількість кораблів

aae50f73e6edb7ea978164bec53a9cdb

Тим часом в Чорному морі кількість кораблів, що погрожують ракетними ударами зросла до 3, десантних – не спостерігається.

Рашисти відтягнули 2 підбитих «потопельника» з числа «Рапторів» від Зміїного до пункту базування в Севастополі із залишками надії їх реанімувати.

Удар по Львівщині: Зросла кількість постраждалих

Кількість постраждалих від ракетного удару у Стрийському районі Львівщини зросла до п’яти. Про це повідомив голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

“Маємо уточнену інформацію щодо постраждалих у Стрийському районі. На цей момент відомо, що поранені 5 людей. Їхній стан медики оцінюють як легкий або середньої важкості. Загрози життям нема”, – написав він.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено