Івано-Франківськ

Якою буде погода в Україні на вихідні: прогноз від Наталки Діденко (МАПА)

Субота, 4 червня, в Україні буде теплою, а от вже у неділю очікується похолодання.

ukraine 1

Прогноз погоди на перші літні вихідні, 4 та 5 червня, Наталка Діденко опублікувала на своїй сторінці в соцмережі.

“Спочатку про суботу. 4-го червня температура повітря вдень становитиме +24+28 градусів, на Півдні та Сході +25+31 градус. Дощі, місцями з грозами, пройдуть завтра лише в західних областях. На решті території України – суха сонячна погода”, – прогнозує вона.

Згідно з прогнозом, у неділю, 5 червня, дощі та грози поширяться на значну частину території України. Проте, на південному сході та сході вдень може бути сухо, опади підсунуться аж надвечір у неділю.

ukraine 1 1

Похолоднішає. Температура повітря знизиться до +17+22 градусів (карта). Лише у південній частині та в східних областях України тепла, навіть спекотна, погода затримається: +25+32 градуси“, – наголосила синоптикиня. 

Водночас у Києві в суботу, 4 червня, очікується теплий сонячний день, а в неділю у столиці пройдуть грозові дощі, знизиться атмосферний тиск. 4-го червня у столиці +23 градуси, 5-го червня стане холодніше, максимально +17+19 градусів, обіцяє синоптикиня.

“Хоча зараз субота та неділя перестали бути повноцінними “легальними” вихідними, все ж до них завжди якісь свої особливі плани – організовуйтесь згідно з прогнозом погоди)”, – пише вона.

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено