Івано-Франківськ

“Застали ворога зі спущеними штанами”: рашисти потрапили в пасту ЗСУ в Сєвєродонецьку

Попри значну кількісну перевагу ворога, наші військові змогли провести блискучу контратаку.

"Застали ворога зі спущеними штанами": рашисти потрапили в пасту ЗСУ в Сєвєродонецьку

Вранці 2 червня ЗСУ, Сили Тероборони і Нацгвардія завдали зустрічний удар в Сєвєродонецьку, під час якого відбили декілька вулиць, взяли полонених та завдали значних втрат противникові. Про це повідомив радник глави Офісу Президента, військовий експерт Олексій Арестович у розмові з російським правозахисником та блогером Марком Фейгіним, пише ПІК.

За його словами, українські бійці застали ворога у найбільш несприятливий для бойових дій момент.

“Це називається застати противника зі спущеними штанами — у момент накопичення сил під час підготовки до наступу. Це означає, що ми провели дуже успішний оперативно-тактичний період, який призвів до значних ворожих втрат і продовжує ці втрати ворогові приносити, бо бої продовжуються”, – сказав Арестович.

Водночас, він зауважив, що не варто через цей успіх сподіватися на швидке визволення міста від окупантів. Він також припустив, що росіянам вдасться захопити Сєвєродонецьк повністю. Однак, наразі українські воїни попри перевагу ворога здійснюють контрнаступальні дії. Віримо в ЗСУ! Переможемо!

Додамо, що президент України Володимир Зеленський у вечірньому зверненні, 2 червня сказав, що маємо певні успіхи в боях в Сєвєродонецьку, та ще рано говорити. Там зараз найжорсткіше. Як і в містах і громадах поруч – Лисичанськ, Бахмут та інші. Багато міст, де така потужна атака Росії.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено