Івано-Франківськ

На Львівщині чоловік вбив знайомого під час побутового конфлікту

Затриманий вдарив загиблого кухонним ножем у шию під час побутового конфлікту, спричинивши смертельні поранення.

435aa18ad07f893788548e11688ab873 scaled

У Яворівському районі Львівської області поліцейські спіймали 38-річного чоловікаякого підозрюють у вбивстві його знайомого.

Про це сьогодні, 6 червня, повідомили у пресслужбі поліції Львівщини.

“Повідомлення про тіло 74-річного мешканця міста Мостиська Яворівського району, виявлене в його будинку, надійшло у поліцію 4 червня. Прибувши на місце, поліцейській виявили на тілі загиблого  сліди насильницької смерті, а саме – ножове поранення в ділянці шиї”, – йдеться у повідомленні.

Як встановили правоохоронці, до вбивства причетний 38-річний мешканець одного з сіл району. Проведеними заходами поліцейські того ж дня виявили місцеперебування та затримали його.

“Встановлено, що ввечері 2 червня між чоловіками виник побутовий конфлікт, під час якого молодший кухонним ножем завдав удару в шию старшому, спричинивши смертельні поранення”, – йдеться у повідомленні.

Зловмиснику оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід . Чоловіку загрожує покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено