Івано-Франківськ

Ситуація на півдні України: бої тривають на кордоні Херсонської та Миколаївської областей

Обстановка на південному напрямку  залишається стабільно напруженою.

Ситуація на півдні України: бої тривають на кордоні Херсонської та Миколаївської областей

На півдні України ворог продовжує ведення бойових дій на лінії зіткнення наявними силами, підтягуючи додаткове озброєння. Про це повідомляє Оперативне командування “Південь” станом на 13 годину, 6 червня, пише ПІК.

“Бої тривають на кордоні Миколаївської та Херсонської областей та у Бериславському районі Херсонщини. Там ворог хоче відновити втрачені позиції та веде обстріл сіл. Гостра ситуація на території Калинівської та Великоолександрівської громад”, – йдеться у повідомленні.

  • Окрім того, в зоні окупації рашисти намагаються запровадити рублі. Загарбники викрадають окремих фермерів, намагаючись на них тиснути фізично, зокрема тортурами.
  • Росіяни продовжують мінувати узбережжя: так у Лазурному (Херсонщина) на рашистській міні підірвались троє місцевих жителів. Всі загинули.
  • Також окупанти обстріляли з “Піона” Миколаїв. Пошкоджено приватні будівлі, автівки, є загиблий. Інформація уточнюється.
  • Корабельне угруповання орків продовжує блокаду судноплавства в північно-західній частині Чорного моря. В готовності до атак – 2 ракетних кораблі та підводний човен, які споряджені 20 крилатими ракетами «Калібр».

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено