Івано-Франківськ

Інтенсивність застосування ворожої авіації знижена – Генштаб

Триває 104 доба героїчного протистояння України проти російської навали. І ми продовжуємо вірити в ЗСУ і нашу перемогу!

Інтенсивність застосування ворожої авіації завдяки ЗСУ знижена - Генштаб

Інтентивність застосування ворожої авіації, завдяки вдалим діям нашої ППО, знижена. Зусилля ворога  зосереджуються на підтримці дій наземного угруповання і завданні ракетних ударів по об’єктах інфраструктури в глибині території України. Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних Сил України ввечері, 7 червня, пише ПІК.

Головне зі зведення:

  • На Сіверському напрямку противник протягом дня обстріляв населені пункти Сеньківка Чернігівська області, Сопич, Константинівка, Старі Вирки та Велика Писарівка Сумської області.
  • На Слов’янському напрямку ворог основні зусилля зосереджує на підготовці до наступу на місто Слов’янськ.
  • На Сєвєродонецькому напрямку агресор обстрілював підрозділи наших військ та цивільну інфраструктуру із ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Лисичанськ, Борівське та Метьолкіно.
  • На Бахмутському напрямку українські воїни успішно стримують штурмові дії в районі населеного пункту Комишуваха. Також, безуспішними виявилися ворожі спроби штурму у напрямку Світлодарська та Вуглегірської ТЕС.
  • Біля Нагірного, наші захисники завдали вогневого ураження підрозділам окупантів. Після невдалої спроби штурму, ворог відійшов.
  • На Південнобузькому напрямку противник основні зусилля зосереджував на веденні розвідки, утриманні займаних рубежів та відновленні втрачених позицій.
  • В акваторіях Чорного та Азовського морів корабельне угруповання противника блокує цивільне судноплавство в північно-західній частині Чорного моря.
  • У зв’язку з втратами особового складу та військової техніки ворог продовжує активно використовувати цивільну інфраструктуру та ремонтно-відновлювальну базу у Луганській та Донецькій областях.
Віримо у Збройні Сили України! Разом переможемо! Слава Україні!
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено