Івано-Франківськ

Народний депутат від “Слуги народу” Ковальов заявив про співпрацю з окупантами

У фракції відреагували на дії екснардепа Ковальова.

Народний депутат від "Слуги народу" Ковальов заявив про співпрацю з окупантами

Колишній депутат від “Слуги народу” відкрито заявив про співпрацю з рашистами і наголосив на тому, що Росія “назавжди” в Херсонській області. Про це Олексій Ковальов, який перебував у неформальній “групі Іллі Павлюка” повідомив у Фейсбук, пише Obozrevatel.

Колаборант без докору совісті озвучив наративи окупантів:

  • Планується повномасштабна інтеграція аграріїв Херсонщини в економічну модель Росії.
  • Застосовуватимуться всі інструменти підтримки виробників аграрної продукції, які діють на території РФ.

“Думаю, що скажу не тільки про себе, але й інших учасників зустрічі – люди вийшли з усвідомленням, що Росія нас чує та розуміє. Крім аграрних питань обговорювали і статус Херсонської області, повторюся: Росія назавжди, і найтісніша інтеграція з Росією вже відбувається”, – вважає Ковальов.

Цікаво, що на його сторінці у Фейсбук стоїть обкладинка з українським прапором у парламенті.

У “Слузі народу” ухвалили рішення:

  • звернутися до Верховної Ради України із закликом позбавити Ковальова мандата народного депутата України відповідно до чинного законодавства;
  • звернутися до Генпрокуратури та СБУ із закликом якнайшвидше передати справу Ковальова до суду, передбачивши, зокрема, конфіскацію його активів та майна відповідно до чинного законодавства;
  • звернутися до органів судової влади із закликом якнайшвидше розглянути справу Ковальова, визначивши ступінь покарання згідно із законом.

“Олексій Ковальов лише підтвердив те, що його об’єктивно підозрювали. Тому цим питанням мають займатися правоохоронні органи, і ми впевнені, що відповідні рішення мають з’явитися якнайшвидше”, – заявила речниця фракції Юлія Палійчук.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено