Івано-Франківськ

Російські комуністи хочуть забрати квартиру у дружини Зеленського

Квартиру разом з паркомісцем Зеленські придбали в Криму у квітні 2013 року.

ff80aa1 zelenska6690

У Комуністичній партії РФ цинічно запропонували “компенсувати збитки Донбасу за рахунок активів українських чиновників в Росії”. Зокрема, хоче забрати у дружини президента України Володимира Зеленського квартиру в окупованому Криму, повідомляє УП з посиланням на російське пропагандистське видання “РИА Новости”, пише ПІК.

“Депутат Держдуми, комуніст Сергій Обухов у своєму запиті до Слідчого комітету нагадав, що “у дружини Зеленського… є квартира вартістю до 100 млн рублів поряд з Лівадійським палацом у Криму”, – зазначає видання.

Комуніст  також пропонує перевірити інформацію про те, що елітна підмосковна нерухомість “може належати Наєвій Н. М., чиї прізвище, ім’я та по батькові повністю збігаються з даними дружини командувача Об’єднаних сил ЗСУ, генерал-лейтенанта Сергія Наєва”.

Передісторія:

Олена Зеленська купила квартиру площею 129,8 кв. метра в елітному житловому комплексі в Криму у квітні 2013 року разом з паркомісцем площею 16,1 кв. метра.

Згідно з декларацією Зеленського, вартість цього майна 1,3 мільйона гривень (більше 160 тисяч доларів за курсом валют того періоду).

У 2019 році у  штабі Зеленського запевнили, що квартира була придбана за ринковою ціною і відзначили, що Зеленські скористаються квартирою “тільки після обов’язкового повернення Криму до України”.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено