Івано-Франківськ

Кремль призначив свого главу уряду “ДНР”: що це означає для України

Красунчика Хоценка підібрали у російському Мінпромторзі, народився у Дніпропетровську.

756547121250624

Вчора, 8 травня, російський громадянин очолив “уряд ДНР”. Це означає встановлення прямого контролю РФ над захопленими українськими територіями. Про це написав радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у телеграм, пише ПІК.

Він зазначає, що зміни в управлінні ДНР співпали з візитом на окупований Донбас першого заступника адміністрації президента Росії Сергія Кирієнка.

“В окупаційній владі Донецької області ротація. Призначено нового керівника уряду окупантів росіянина Віталія Хоценка. Вперше пряме призначення з росії в умовно органи влади іншої держави”, – зазначив Андрющенко.

За його словами, таке “призначення” свідчить про кілька процесів, зокрема, про інтеграцію з РФ.

“По-перше, всі колаборанти йдуть в брухт, а влада передається росіянам прямо (привіт Іващенку, ще не пізно здатися в полон в Україну. Хоча б збережеш життя). По-друге, сценарій контролю Маріуполя через маргіналізацію і бандитизм вступає в дію. Ну і головне. Жодних референдумів. Жодної гречки. Пряма інтеграція в росію набирає обертів”, – резюмував він.

До слова, ватажок  “ДНР” Пушилін довго і витієвато пояснював, чому був звільнений попередній “прем’єр” Олександр Ананченко і відправлений у відставку весь “уряд”.

“На сьогодні є гостра необхідність, незважаючи на те, що йде спецоперація, і ми ще не вийшли на “конституційні” кордони… є необхідність змін, вибудовування низки конфігурацій у відновленні…”, – сказав Пушилін, додавши, що ” ряд регіонів Російської Федерації включилися в шефство над окупованою територією.

Про нового “прем’єра ДНР” у сепаратистських ЗМІ повідомляють, що Віталій Павлович Хоценко з 2019 року обіймав посаду директора департаменту регіональної промислової політики та проектного управління міністерства промисловості та торгівлі РФ. До цього був міністром енергетики, промисловості та зв’язку Ставропольського краю. Народився Хоценко 18 березня 1986 року в Дніпропетровську.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено