Івано-Франківськ

Болехівщина провела в останню дорогу воїна Миколу Іваніва (ФОТО)

Болехівщина оплакує свого сина, загиблого у війні з російським окупантом – Героя України Миколу Іваніва.

11 1 scaled

Сьогодні, 10 червня, у скорботі та з молитвою на вустах мешканці Болехівської громади проводжали загиблого воїна в останню дорогу.

Ще, мабуть, ніколи не було так велелюдно у Бубнищі, розповіли у Болехівській міській раді.

Представники районної та міської влади, військовослужбовці, бійці тероборони, побратими, рідні, друзі, односельчани, земляки, знайомі і незнайомі – всі прийшли попрощатися з героєм, схилити коліно та помолитися за упокій душі вбитого захисника України.

“Микола Іванів без сумніву та страху, з розумінням свого громадянського обов’язку, з перших днів війни вступив до лав ЗСУ, щоб захистити рідну землю від жорстокого загарбника. Загинув 5 червня під час запеклих боїв під Ізюмом. Цього року Герою мало виповнитись 58 років”, – йдеться у повідомленні.

Війна залишила шрам на серці у дружини Любові, зодягнувши її у чорну хустину. Осиротіли діти Ольга та Руслан, вже не мають найдорожчого дідуся внуки Ростислав та Іван. Не підкладе своє плече загиблий воїн молодшому братові Петру.

Біля рідної хати бійця відбулася панахида. Опісля траурна процесія рушила до храму святої Параскеви УГКЦ.

Поховали Героя на сільському кладовищі. Погребіння загиблого пройшло під автоматні залпи та звучання Державного Гімну України.

Додамо, що на війні загинув майор поліції з Івано-Франківщини.

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено