Івано-Франківськ

Ліга націй УЄФА: Україна розтрощила Вірменію (ФОТО, ВІДЕО)

У суботу, 11 червня, у 3-му турі групового раунду Ліги націй збірна України перемогла у Лодзі Вірменію з рахунком 3:0.

1 5

Команда Олександра Петракова приймала Вірменію у польському місті Лодзь. Матч став останнім у кар’єрі в складі національної збірної для голкіпера Андрія П’ятова, який захищав її ворота у 102- ге.

Україна вийшла вперед на 61-й хвилині. Після передачі Олександра Караваєва з правого флангу Руслан Малиновський точно пробив з лінії штрафного майданчика у нижній кут воріт.

Вдруге українці забили на 77-й хвилині. Олександр Караваєв здійснив швидкісний прохід флангом, перепасувався з Михайлом Мудриком та відправив м’яч у сітку з кута воротарського майданчика.

До розгромного рахунок на 84-й хвилині довів Віталій Миколенко.

ФУТБОЛ. Ліга націй. Дивізіон B. Група 1. 3-й тур. м. Лодзь, Польща.
УКРАЇНА – ВІРМЕНІЯ – 3:0 (0:0)
Голи: Малиновський, 61, Караваєв, 77, Миколенко, 84

Україна: П’ятов, Караваєв, Забарний, Матвієнко, Зінченко (Зубков, 78), Малиновський, Сидорчук (Ігнатенко, 84), Шапаренко (Піхальонок, 71), Циганков, Яремчук (Довбик, 70), Мудрик (Миколенко, 78).
Вірменія: Юрченко, Монрой, Восканян, Мкоян, Мкртчян, Оганесян, Удо, Дяшян (Малакян, 81), Барсегян (Арутюнян, 66), Байрамян (Адамян, 55), Бабаян (Бічахчян, 55).

Попередження: Забарний, 45+2, Зінченко, 66, Матвієнко, 87 – Бабян, 45+2, Байрамян, 52, Адамян, 89, Воскоян,  90

Збірна України перемогла Вірменію 3:0, набрала 6 очок та стала одноосібним лідером турнірної таблиці. Вірменія з 3 пунктами йде третьою. Шотландія також має 3 пункти та займає друге місце. Ірландія поки не набрала жодного очка та сьогодні прийматиме шотландців.

Наступний матч команда Петракова зіграє 14 червня проти Ірландії, яку перемогла у 2-му турі в Дубліні з рахунком 1:0.

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено