Івано-Франківськ

109 доба війни в Україні: злочини та втрати окупантів за ніч

Вибухи на Тернопільщині, небезпечна міна на Одещині, обстріли Сумщини та ряд інших важливих новин.

109 доба війни в Україні: злочини та втрати окупантів за ніч

109 доба війни в Україні: важливі події вечора та ночі з 11 на 12 червня в добірці Прикарпатської інформаційної корпорації (ПІК).

Вибухи на Тернопільщині

Вибухи на Тернопільщині

Фото ілюстративне.

Вчора, 11 червня під час повітряної тривоги близько 22 години вечора пролунали вибухи у Чортківському районі. Влада міста припинила постачання газу. Про це повідомив очільник області Володимир Труш.

“У місті Чортків місцева влада відключила природний газ на час робіт з наслідками вибуху”, – написав він у Телеграм.

Раніше Труш звернувся до мешканців області з проханням не знімати та не публікувати кадри та не коментувати в соцмережах наслідки вибухів. Щодо постраждалих, поки інформації немає. Запустили ракету, ймовірно з моря.

На Одещині на міні підірвався чоловік

На Одещині на міні підірвався чоловік

Поки дружина з сином розкладали речі, 50-річний чоловік пішов “перевірити” воду і натрапив на міну. Травми виявилися несумісні з життям. Про це повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

“Ця людина загинула не на війні, а просто відпочиваючи на пляжі. На Чорному узбережжі Одеської області підірвавшись на міні. Всі мають розуміти, що зараз, коли в країні війна, немає безпечного місця для відпочинку. Особливо, біля моря, яке міновано”, – написав він у Телеграм.

В області вкотре закликали людей уникати відпочику біля моря.

На Сумщині ворог скинув дві вибухівки з безпілотника

Жерт та постраждалих внаслідок вибухів немає. Окрім того, рашисти 12 разів обстріляли область з артилерії. Про це повідомив голова Сумської ОВА Дмитро Живицький.

“Після 13 години на територію Великописарівської громади ворог скинув дві вибухівки з безпілотника. Одразу за цим, близько 13:30 розпочався артобстріл цих же територій, 12 приходів”,написав він у Фейсбук.

Росіяни касетними снарядами “вдарили” по Дніпропетровщині

Протягом 11 червня обстріли були у двох районах області. На щастя, люди не постраждали. Про це повідомив голова обласної ради Микола Лукашук.

“Касетними снарядами ворог вдарив по Синельниківському району. В одному з сіл Покровської громади боєприпас влучив у житловий будинок. Поряд з будівлею виявлено зо тридцять воронок від вибухів снарядів”,написав він у Фейсбук.

Окрім цього, вдень окупанти знову поцілили по Великій Костромці, що на Криворіжжі.

Втрати рашистів завдяки Збройним Силам України

Втрати рашистів завдяки Збройним Силам України

  • На південному напрямку протягом доби авіацією наших Повітряних сил нанесено три авіаційних удари по складах боєприпасів та скупченню ворожої техніки. Окрім того, знищено 13 рашистів, один танк, 5 ворожих автівок, 3 польових склади боєприпасів на Херсонщині.
  • На сході України за минулу добу втрати противника склали 10 танків, 16 бойових броньованих машин, 7 БпЛА, понад 10 одиниць автомобільної техніки та до 150 орків.
  • А у Маріуполі троє російських загарбників їхали на тракторі та підірвалися на міні. Відплата невідворотна, написав у Телеграм радник мера міста Петро Андрющенко.

Віримо в ЗСУ! З нами Бог! Обов’язково переможемо!

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено