Івано-Франківськ

Трагедія на Одещині: під час купання чоловік зачепив міну і загинув (ВІДЕО)

Влада закликала одеситів не ігнорувати застереження, щодо відвідування пляжів і купанні у морі, адже нині всі пляжі заміновані.

243677 9c35f4eb 9528 463a 8648 1436d2ee5e44 960x380 0 scaled

Сьогодні, 11 червня, у Грибівці Одеського району чоловік під час відпочинку на пляжі зайшов у воду та підірвався на російській міні, яку віднесло до берега штормом.

Про це інформує в телеграмі речник Одеської ОВА Сергій Братчук та Нацполіція.

За даними поліції, в результаті вибуху загинув 50-річний чоловік. Інцидент стався на очах у дружини, сина та товариша.

“Сьогодні нехтування правилами безпеки сім’єю з Донеччини призвело до трагічних наслідків. Під час купання в морі в одному з сіл Одеського району в результаті вибуху невідомого предмета загинув 50-річний голова родини на очах у дружини, сина та товариша. Останній дивом не постраждав, адже пішов купатися разом з потерпілим”, – йдеться у повідомленні.

На місці працюють правоохоронці та піротехніки, встановлюють повні обставини події, пише ПІК із посиланням на “Еспресо“.

“Я почну зі слів співчуття. Співчуття сім’ї загиблого. Ця людина загинула не на фронті або на виробництві. Ця людина, Царство їй Небесне, загинула менше ніж годину тому (після 18.00, – Ред.), відпочиваючи на пляжі чорноморського узбережжя Одеської області. Загинув не від сонячного удару, не від диверсійно-розвідувальної групи противника. Загинув, підірвавшись на міні“, – розповів Братчук.

Речник вкотре закликав не ігнорувати застереження, щодо відвідування пляжів і купанні у морі, адже нині всі пляжі Одещини заміновані.

Я не знаю, скільки ще потрібно повторювати тим, хто намагається стати головним кандидатом на премію Дарвіна”, – додав речник.

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено