Івано-Франківськ

110 доба війни в Україні: злочини та втрати окупантів за ніч

Обстріли на сході України, Сумщини, Дніпропетровщини та втрати орків завдяки ЗСУ.

110 доба війни в Україні: злочини та втрати окупантів за ніч

110 доба війни в Україні: важливі події вечора та ночі з 12 на 13 червня в добірці Прикарпатської інформаційної корпорації (ПІК).

Окупанти завдали удару по Вуглегірській ТЕС на Донеччині

8668694 62a60a0bc198c photo 2022 06 12 18 35 18 1200 1

Унаслідок ворожої атаки зруйновано адміністративна будівля. На території електростанції сталася сильна пожежа. Територію Вуглегірської ТЕС контролюють Збройні Сили України. Проте за неї точаться важкі бої. Додамо, що Вуглегірська ТЕС є найбільшою в Україні.

Очільник Донеччини Павло Кириленко повідомив, що за 12 червня росіяни вбили одного мирного мешканця Соледара, поранили ще трьох. Наразі неможливо встановити точну кількість жертв у Маріуполі та Волновасі.

Рашисти продовжують обстрілювати Сумщину

За минулу добу росіяни випусти 20 пострілів з гранатомету по території Миропільської громади. Ближче до 14 години було ще 3 вибухи на території Білопільської громади. Жертв та руйнувань немає. Про це повідомив голова ОВА Дмитро Живицький.

Дніпропетровщина: вночі росіяни обстріляли Зеленодольську громаду

728656a1feb9dc25 scaled

Наслідки: житлові будинки пошкоджені, деякі зруйновані, пошкодженні лінії газопостачання та електропостачання. Про це повідомили на сторінці громади у Телеграм.

“Жахлива ніч в громаді. Зеленодольськ було обстріляно системою залпового вогню УРАГАН ( касетні снаряди), поранено 5 людей ,одна людина загинула”, – йдеться у повідомленні.

Російські загарбники зруйнували два мости, що ведуть до Сєвєродонецька

Третій міст  – цілий день під обстрілами, він старий та критично аварійний, вантажівки ним пересуватися не можуть – великий ризик обвалу. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

“В разі руйнування цього шляхопроводу – обласний центр буде відрізано. Військові готові до будь-якого розвитку подій”, – зазначив він.

За його словами, наразі евакуації з Сєвєродонецька немає. Лисичанськ рашисти потужно обстрілюють, вчора від ворожого вогню загинула шестирічна дитина.

Втрати орків завдяки Збройним Силам України

94 день війни в Україні: злочини та втрати окупантів за ніч

На південному напрямку фронту наші захисники знищили 22 рашиста, 3 танки Т-62, 2 БМП та 3 одиниці автомобільної техніки. Окрім того, протягом доби парою гелікоптерів, парою штурмовиків та винищувачем було завдано 3 потужних удари по ворожих позиціях.

Віримо в ЗСУ! Віримо в перемогу! З нами Бог!

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено