Івано-Франківськ

Ціна битви на Донбасі є страшна для України – сказав Зеленський

Ми маємо справу з абсолютним злом. І ми не маємо іншого вибору, ніж іти далі.

Президент України Володимир Зеленський заявив у вечірньому зверненні 13 червня, що ціна битви на Донбасі для України є страшною, і закликав західних партнерів дати Києву достатню кількість зброї, щоб завершити війну, пише ПІК.

“Ціна цієї битви для нас – дуже висока. Вона просто страшна. І ми щоденно звертаємо увагу партнерів на те, що тільки достатня кількість сучасної артилерії для України забезпечить нашу перевагу й нарешті кінець російських знущань з українського Донбасу», – заявив президент.

Він наголосив, що Україні від початку повномасштабного вторгнення Росії вдалося звільнити понад тисячу населених пунктів, зупинити наступ загарбників на півдні України.

«Ми маємо справу з абсолютним злом. І ми не маємо іншого вибору, ніж іти далі. Звільняти всю нашу територію. Вибивати окупантів з усіх наших областей. І хоча зараз ширина нашого фронту – вже понад 2,5 тисячі кілометрів, відчувається, що стратегічна ініціатива – все ж за нами. Ми прийдемо в усі наші міста, в усі наші села”, – заявив Зеленський.

Він додав найважливе для воїнів:

«Потрібно тільки достатньо зброї, щоб це забезпечити. Вона є в партнерів. У достатньому обсязі. І працюємо щодня, щоб з’явилася також і політична воля для надання нам цієї зброї».

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено