Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень 13-19 червня

Близнятам астрологи прогнозують гарний час для відновлення взаємин, Терезам радять не провокувати конфлікти.

120476491 1025695527874953 4681407913739371735 n 1 scaled

Ваш гороскоп на тиждень, 13-19 червня 2022-го, варто враховувати у щоденному житті. Це урівноважує та застерігає від зайвих помилок, пише ПІК.

  • ОВЕН

У другій половині червня ви зможете досягти рівня комфорту, отримати підвищення на службі, повністю себе розкрити і знайти своє місце під Сонцем.

Формуються сприятливі обставини та прекрасні можливості для задоволення потреб. Третя декада місяця сприятлива для активних дій і закладання чудового фундаменту на майбутнє.

  • ТЕЛЕЦЬ

Зовнішня агресивна атмосфера сприяє напружено творчої діяльності. Якщо є проблеми в особистих взаєминах, то через кілька днів ви зможете все виправити, домогтися розташування бажаного партнера.

Протягом усього місяця ви особливо привабливі для представників протилежної статі, проте, наразі необережна реакція з вашого боку або з боку партнера може призвести до гучного скандалу.

  • БЛИЗНЯТА

Це гарний час для відпочинку, романтичних зустрічей, відновлення взаємин. Настає довгоочікуваний спокій, з’являється впевненість у собі, своїх вольових зусиллях, ви здатні домогтися багато чого.

Перешкодити вам може різкість у взаєминах, а також підвищена вимогливість до представників протилежної статі.

  • РАК

За можливості відпочиньте, займайтеся самоосвітою або домашніми справами. Проте, будьте уважні під час роботи з електричним обладнанням, гострими предметами, тому що не отримати травму.

Напрацьовуйте дипломатичні навички, це допоможе привернути увагу впливових людей. Сприятливий час для пошуку і влаштування довгострокового проєкту.

  • ЛЕВ

Відбувається звільнення від зайвого, завершення життєвого циклу, за яким буде новий початок. Планета сили, активності, увійшли в ваш знак, що посилить ваші лідерські якості, допоможе в досягненні назначеної мети.

Скористайтеся цим періодом і зробіть те, на що не вистачало рішучості і впевненості, в попередні місяці.

  • ДІВА

Меркурій, ваш управитель, значно впливає на якість вашого життя. Ваші почуття проходять перевірку, і ви можете задуматися про те, чи варто продовжувати наявні взаємини.

До кінця місяця можна очікувати упорядкування і стабілізації у всіх життєвих сферах. Події, що відбуваються в червні, нададуть серйозний вплив на довгий період часу.

  • ТЕРЕЗИ

Ваші почуття загострюються, з’являються страхи і сумніви, гостріше реагуєте на жарти або шпильки на свою адресу, особливо якщо це стосується вашого зовнішнього вигляду. Не квапте події, не провокуйте конфлікти і з’ясування взаємин.

Зовнішнє середовище стає до вас більш доброзичливим, з’являються шанси і можливості добитися уваги симпатичного вам представника протилежної статі, відновити дорогі вам стосунки.

  • СКОРПІОН

Бережіть свої ресурси, подбайте вчасно про своє фізичне і психічне здоров’я. Велика ймовірність опинитися учасником будь-якої авантюри або інтриги, про що пізніше будете шкодувати.

У другій половині червня легше долати перешкоди, але енергійно братися за роботу варто після 23 червня, і тоді до кінця місяця ви зможете вирватися вперед.

  • СТРІЛЕЦЬ

Не плануйте важливих справ, тому що дії ваші, в більшості випадків, виявляться неконструктивними. До того ж, зрозумієте ви це значно пізніше, коли вже не можна буде виправити ситуацію.

Скоро все нормалізується, фінансові операції будуть доведені до успішного завершення, домовленості досягнуті.

  • КОЗОРІГ

У цей період варто звести до мінімуму соціальну і громадську активність, щоб зосередитися на сім’ї і своєму внутрішньому житті.

Друга декада місяця буде для вас складною, тому що ви змушені міняти свої плани і схильні сприймати це дуже болісно. Але поступово з’являються позитивні шанси, які важливо не упустити.

  • ВОДОЛІЙ

Можливе повернення до взаємин, які були дуже давно. Важливо раціоналізувати свої дії, вчинки, знайти для себе діяльність, де ваші зусилля будуть найбільш ефективні.

Може статися переоцінка цінностей — те, що раніше було для вас важливо, вже не сприймається вами настільки значуще. Якщо є актуальним питання зміни роботи, добре цим зайнятися уже в третій декаді червня.

  • РИБИ

Ви виявите багато цікавого і незвичайного, до того ж, це може абсолютно поміняти ваші плани. Але ви дізнаєтеся істину, яка принесе свободу.

Вам необхідно відокремити складне від простого, стабільне і довгострокове від того, що потрібно поміняти. Керуйтеся своїми потребами і бажаннями. Наступає розв’язка вашого життєвого сюжету.

bf7bf1a6700ff3a109f13a05ec85d8be

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено