Івано-Франківськ

На Луганщині окупанти наступають на всіх напрямках, але без успіху – Гайдай

Рашисти продовжують нищити Луганщину з авіації та наступають по всіх напрямках.

На Луганщині окупанти наступають на всіх напрямках, але без успіху - Гайдай

На Луганщині українські воїни успішно відбивають спроби штурмових дій противника у Сєверодонецьку та Тошківці, бойові дії тривають. Про ситуацію на цьому фронті розповів очільник області Сергій Гайдай у Фейсбук, пише ПІК.

“Наступ противника, завдяки діям наших воїнів, у районі Миколіївки захлинувся. Ворог зазнав втрат та відійшов. Так само, без успіху в орків, закінчився штурм Золотого-3. Але рашисти вже перегруповуються для поновлення наступу. Зараз росіяни штурмують Врубівку, бої тривають”, – написав він.

Окрім того, орки без зупину обстрілюють цивільну інфраструктуру Сєвєродонецька, Лисичанська, Тошківки, Устинівки, Борівського, Метьолкіного. Ворожа авіація завдала авіаударів поблизу Білогорівки, по Устинівці, Метьолкіному.

“За два дні маємо вісьмох поранених, левова частка з Лисичанська. Це місто щодня зазнає масових руйнацій від ворожої артилерії великого калібру. Минулої доби прилетіло в «Склопластик» та «Донсоду», і в близько 10 житлових будинків”, – додав голова ОВА.

За словами Гайдая, у Сєвєродонецьку рашисти продовжують гатити по промзоні, вчора пошкодили прохідну «Азоту». Старі райони міста постійно у вогні.

Нагадаємо, раніше Сергій Гайдай повідомляв про те, що росіяни знищили всі мости у Сєвєродонецьку, але комунікація з містом є.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено