Івано-Франківськ

Стало відомо, скільки Україна витрачає в день артилерійських снарядів

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр наголосила, що Захід має прискорити надання нам військової  допомоги.

Стало відомо, скільки Україна витрачає в день артилерійських снарядів на полі бою

Україна в день на полі бою витрачає близько 5-6 тисяч артилерійських снарядів, Росія витрачає в 10 разів більше. Про це повідомила заступниця Міністра оборони України Ганна Маляр, пише ПІК з посиланням на Радіо Свобода.

“І тому, на жаль, ми не можемо чекати дуже довго, бо ситуація – дуже складна. І ми очікуємо на те, що наші західні партнери не просто зголосяться допомагати, як це вже є зараз, а й будуть чіткі рамки часу, й це будуть найближчі терміни, і це буде саме та допомога, якої потребує Україна”, – сказала вона.

Маляр також зазначила, що наразі Україна отримала 10% зброї від партнерів, про яку просила, і зауважила, що Росія докладає всіх зусиль, щоб зривати ці постачання.

За її словами, зараз треба ставити питання, щоб були встановлені чіткі терміни постачання нам озброєння, бо кожен день зволікання – це фактично життя українських воїнів, це життя українських людей – цивільного населення, це зруйновані українські міста, і, зрештою, це, як ми бачимо вже зараз, – тимчасово окуповані території.

Додамо, що раніше радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк перелічив важке озброєння, яке необхідне Україні, щоб закінчити війну.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено