Івано-Франківськ

113 доба війни: злочини та втрати окупантів за ніч

Розпочалась 113 доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню.

ПІК зібрала інформацію про злочини та втрати російських окупантів станом на ранок 16 червня.

Рашисти вдарили по Миколаєву

Вчора вдень, 15 червня рашисти знову вдарили реактивними системами залпового вогню по Миколаєву. Про це повідомляє ОК “Південь”.

«Ураган» вкрив житловий район міста. Ракета поцілила просто у багатоквартирний будинок, прошивши перекриття з четвертого по другий поверх включно. Чотири квартири зруйновані вщент.

За попередніми даними постраждало 5 мирних мешканців. Найтяжчий стан у літньої жінки, її з місця обстрілу забрала швидка.

Російські ракети знову вразили населені пункти Донеччини

1509974789 43

Цього разу – Покровськ та селище Гришине. Дві людини поранені, зруйновано та пошкоджено щонайменше 14 приватних житлових будинків, метеостанція, ферма – там загинуло зо три десятки тварин. Повідомив голова ОВА Павло Кириленко.

Росія вбиває цивільних

b444b914 36e7 4270 a6a5 eea0e8e51dfa

За 15 червня росіяни вбили 1 мирного жителя Костянтинівки. Ще 10 цивільних на Донеччині дістали поранення.

Крім того, в Костянтинівці медичну допомогу отримали 3 людини, поранені на Луганщині. Наразі неможливо встановити точну кількість жертв у Маріуполі та Волновасі. Повідомив голова ОВА Павло Кириленко.

IKEA згортає свій бізнес у росії й білорусі

630 360 1580311955 844

Шведський меблевий гігант IKEA заявив про подальше скорочення свого бізнесу в росії та білорусі після агресії проти України, про це повідомляє Bloomberg.

Зазначається, що роздрібний бізнес IKEA в росії та білорусі залишиться зупиненим. Щоб підтримати процес скорочення, компанія планує продати свій асортимент меблів для дому в росії.

Імпорт та експорт продукції в росію та білорусь та з них залишаються припиненими, а два офіси компанії із закупівель і логістики у москві та мінську назавжди закриються.

Київ отримає від Берліна ракетні артилерійські системи

61606442 303

Берлін надасть Києву три ракетні артилерійські системи залпового вогню MARS2. Про це заявила міністр оборони Німеччини на зустрічі партнерів України в Брюсселі.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено