Івано-Франківськ

На Тернопільщині затримали жінку, яка займалася сутенерством (ФОТО)

Впродовж кількох місяців правоохоронці документували діяльність жінок, які займалися проституцією.

1DSC08797

Жінку, яка організувала бізнес, торгуючи чужим тілом, викрили та затримали працівники міграційної поліції спільно зі слідчими Тернопільщини.

Про це повідомляє поліція Тернопільської області, пише ПІК.

“У ході оперативних заходів стало відомо, що причетна до незаконного бізнесу жителька Тернопільщини, 1979 року народження. Підозрювана впродовж тривалого часу заробляла тим, що здавала подобово житло. Проте грошей не вистачало і вона вирішила підробляти сутенерством”, – йдеться у повідомленні.

1DSC08806

 

Спочатку в інтернеті розмістила оголошення про пошук дівчат на високооплачувану роботу. Усі деталі повідомляла або при зустрічі, або телефоном.

“Зголосилися співпрацювати з бізнесменшею кілька дівчат з Тернополя, Вінничини та Запоріжжя. Наступне оголошення, яке з’явилося у соцмережах, стосувалося пошуку клієнтів”, – повдіомляє поліція.

 

Місцями для інтимних зустрічей були квартири, які здавала сутенерка подобово. Година послуг вартувала 1600 гривень. Заробітки ділили 50 на 50.

1DSC08810

В ході обшуку виявили у квартирі сутенери більш як 500 тисяч гривень, мобільні телефони, записник з базою клієнтів, а також наркотичну речовину – марихуану.

 

Жінку затримали та оголосили їй про підозру.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено