Івано-Франківськ

114 доба війни в Україні: злочини та втрати окупантів за ніч (ФОТО)

Обстріли Сумщини, Дніпропетровщини, Запоріжжя, Луганщини та втрати орків на українській землі.

114 доба війни в Україні – важливі події вечора та ночі з 16 на 17 червня в добірці Прикарпатської інформаційної корпорації (ПІК).

На Сумщині росіяни обстріляли ферму з коровами

На Сумщині росіяни обстріляли ферму з коровами

16 червня рашисти обстріляли з артилерії Глухівську громаду, 30 прильотів з реактивних систем залпового вогню. Про це повідомив очільник області Дмитро Живицький.

“Обстріляли поля і людські городи. Сильно постраждала місцева ферма: майно і тварини”, – написав він.

“Удари” на Дніпропетровщині: зайнялося поле з пшеницею

Надвечір, 16 червня ворог поцілив по території Широківської громади. Внаслідок обстрілу зайнялося поле пшениці. Загальна площа пожежі – понад 100 га. Про це повідомив голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук.

“Які можуть бути військові об‘єкти на полі пшениці? Жодних. Окупанти продовжують свідомо підривати продовольчу безпеку як України, так і всього світу”, – зазначив він.

У тимчасово окупованому місті Пологи на Запоріжжі горів хімічний завод

У тимчасово окупованому місті Пологи на Запоріжжі горів хімічний завод

Ввечері, 16 червня, сталася пожежа на хімічному заводі «Коагулянт». Вогнеборці локалізували займання складських приміщень площею 800 кв. м. Про це повідомив очільник області Олександр Старух.

“Майже дві години знадобилось рятувальникам аби приборкати пожежу та запобігти розповсюдженню вогню на поруч розташовані споруди. Хімічної загрози для населення міста та області наразі немає”, – написав він.

Росіяни мінують береги Молодіжного пляжу в Херсоні

На території Херсонської області, внаслідок щільних боїв, зокрема у населених пунктах Бериславського і Каховського районів, знищені будинки, вбиті та поранені мирні мешканці. Про це повідомляє Оперативне командування “Південь”.

“Замінована інфраструктура та берег річки, окупанти продовжують мародерство, викрадення місцевих жителів. Отримано інформацію про мінування берегів Молодіжного пляжу в Херсоні”, – йдеться у повідомленні.

Авіаудар по Лисичанську: четверо загиблих

Авіаудар по Лисичанську: четверо загиблих

Рашисти влучили в будівлю у Лисичанську, де переховувалися люди. Прибувши на місце події, рятувальники під час розбору завалів витягли чотирьох загиблих. Про це повідомляє Управління ДСНС в Луганській області.

“Також московити обстріляли профілакторій, внаслідок чого сталася руйнація будівлі. Ймовірно під завалами знаходяться люди. Пошуково-рятувальні роботи тривають”, – йдеться у повідомленні.

Втрати орків завдяки ЗСУ

Втрати орків завдяки ЗСУ

На південному напрямку наші захисники знищили 14 рашистів, 7 одиниць броньованої та автомобільної техніки та склад боєприпасів.

На східному напрямку втрати ворога складають:

  • особового складу – 26
  • БТР – 1
  • БПЛА – 1
  • склад з ПММ – 1

Віримо в ЗСУ! Віримо в перемогу! З нами Бог! Слава Україні!

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено