Івано-Франківськ

Зеленський доручив перевірити готовність до вторгнення з Білорусі у 4 областях – Данілов

При цьому Данілов не уточнив, у яких саме областях буде проведено перевірку.

IMG 20220616 214642 scaled

У середу президент Володимир Зеленський зібрав засідання ставки головнокомандувача щодо можливої загрози нового вторгнення з боку Білорусі, на якому доручив провести перевірку готовності у чотирьох областях.

Про це повідомив секретар РНБО Олексій Данілов, передає УП, пише ПІК.

“Те, що стосується напрямку з Білорусі. Я хочу повідомити, що, крім РНБО, є ставка’и верховного головнокомандувача… вони не є публічними. Вчора президент зібрав ставку, і проговорювалося саме це питання – питання Білорусі, всі органи давали оцінку: що там відбувається, в якому стані знаходиться сьогодні військо Білорусі, скільки там військових РФ, які плани. Все це знаходиться на контролі нашого президента, і ставка вчора саме з цього приводу працювала доволі довго. І я вважаю, що доволі ефективно”, – повідомив Данілов.

Також він зазначив, що в результаті є доручення:

“Зараз буде відбуватися перевірка в чотирьох областях стану підготовки у разі, якщо будуть відбуватися повторні такі виклики для нашої країни. Все це відпрацьовується”, – повідомив Данілов.

Також секретар РНБО наголосив, що відбувається дуже багато закритої роботи, про яку не звітують публічно та додав, що влада розуміє, що відбувається в Білорусі, Росії.

При цьому Данілов не уточнив, у яких саме областях буде проведено перевірку. З Білоруссю межують 5 областей України: Чернігівська, Київська, Житомирська, Рівненська та Волинська.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено