Івано-Франківськ

Лікуватимуть і військових: у Галичі запрацює центр спинальної травми (ФОТО)

Перший етап реалізації цього проєкту  - відкриття відділення реконструктивної хірургії пролежнів.

Лікуватимуть і переселенців, і військових: у Галичі запрацює центр спинальної травми (ФОТО)

У Галичі, при лікарні планують відкрити центр спинальної травми. З приводу цього питання відбулася зустріч заступниці голови ОДА Людмили Сірко з міським головою міста Олегом Кантором, головним лікарем медзакладу Володимиром Крупою та Уповноваженим з прав осіб з інвалідністю Тетяною Баранцовою та Миколою Макаром.

На зустрічі також були присутні представники міжнародних благодійних організацій. Про це повідомляє Івано-Франківська облдержадміністрація, пише ПІК.

“Такий центр може запрацювати й у Галичі. Задля цього необхідно реконструювати визначені палати відділення Галицької лікарні для більш зручного перебування пацієнтів-калясочників та тих, які лікуватимуть пролежні. Важливим є й питання добудови тренажерних залів для хворих, які проходитимуть реабілітацію”, – зазначила Людмила Сірко.

 Перший етап реалізації цього проєкту  – відкриття відділення реконструктивної хірургії пролежнів. Тут лікуватимуть пацієнтів із наслідками спинальної травми, важких уражень центральної нервової системи, опорно-рухового апарату та бойових уражень. Надаватиметься вузькоспеціалізована професійна медична допомога. Другий етап реалізації проєкту – відкриття реабілітаційного відділення.

1606likarnya 16 860x500 scaled 1606likarnya 14 860x500 scaled

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено