Івано-Франківськ

У Коломиї облаштують нові торгові місця у мікрорайонах

Облаштувати нові місця для торгівлі планують до кінця літа.

287548880 456597836469935 5803100108268838707 n scaled

У Коломиї облаштують нові торгові місця у мікрорайонах, зокрема на вулиці Бандери та на перехресті вулиць Андрія Чайковського та Січових Стрільців, де роками існує стихійна торгівля. За словами міського голови Богдана Станіславського, у планах – зробити їх до кінця літа, пише ПІК.

“Ми комплексно підходимо до питання вуличної торгівлі в місті. Тому зараз працюємо не тільки над центром, але й в інших районах Коломиї. Що на Бандери, що на Січових Стрільців буде біля 40 торгових місць для продажу продовольчих товарів. Людям не доведеться тримати продукти на землі та створювати незручності для пішоходів. А виїзна лабораторія Держпродспоживслужби матиме змогу перевіряти продукти на цих ринках”, – йдеться у повідомленні.

Мер наголосив, що вважає просту заборону стихійної торгівлі – поганим шляхом.

“Не всі можуть йти до центру, щоб придбати продукти, не кожен має можливість там їх продати. Власне тому на згаданих місцях й існують осередки торгівлі. Міська рада облагородить їх, адже люди мають мати можливість заробити, продаючи власноруч вирощені продукти. Зараз, в період війни, ми повинні забезпечити продовольчу безпеку громади, не забуваючи при цьому про санітарні норми, комфорт та естетику. Переконаний, що ці ринки стануть добрим початком вирішенням питання стихійної торгівлі у цих районах”, – каже мер.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено