Івано-Франківськ

До Львова завітала ще одна голлівудська знаменитість (ФОТО, ВІДЕО)

Знаменитий голлівудський актор Бен Стіллер - у Львові.

FVhdygDWQAIOd1z

У суботу, 18 червня, до Львова завітав зірка Голлівуду Бен Стіллер, відомий за зстрічками “Ніч у музеї”, “Знайомство з батьками” та іншими кінохітами.

Відео з американським актором оприлюднили у соцмережі TikTok.

На ролику можна побачити, як зірка Голлівуду Бен Стіллер ходить центральною площею Львова біля пам’ятника Тарасові Шевченку і говорить телефоном, повідомляє ПІК.

Автор відео подякував американському актору за те, що він особисто приїхав до України, аби допомогти українцям під час війни проти РФ.

289228932 2210023225842329 5655736322058046799 n

Управління Верховного комісара ООН у справах біженців підтвердило, що Стіллер у якості посла доброї волі Організації Об’єднанних Націй прибув на кордон зустрітися з українськими біженцями.

“Бен Стіллер перебуває сьогодні на кордоні з Україною, щоб зустріти сім’ї, чиє життя було розірвано війною та насильством, поділитися історіями про вплив війни на людину та посилити заклики до солідарності”,– йдеться у повідомленні Управління комісара.

До слова, з 2016 року актор займається біженцями і вже побував у Йорданії, Гватемалі, Лівані, Сирії, а тепер і в Україні. 

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено