Івано-Франківськ

120 день війни в Україні: злочини та втрати окупантів за ніч

Розпочалась 120 доба героїчного протистояння українського народу проти російського агресії.

232895 voroza

ПІК зібрала інформацію про злочини та втрати російських окупантів станом на ранок 23 червня.

Ситуація на Зміїному

На острові Зміїний триває військова операція зі знищення ворожих сил та засобів противника.

Триває військова операція з ураження сил та засобів противника на острові Зміїному. Зафіксовано влучання у ще один зенітний ракетно-гарматний комплекс “Панцир-С1”, – зазначили у ОК “Південь”

5c7a91e 1

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов заявив, що військова операція Збройних сил України на острові Зміїний ставить за мету повне звільнення острова від російських окупантів.

У захопленому Скадовську пролунали вибухи

У районі морського порту захопленого росіянами Скадовська на Херсонщині пролунали два вибухи.

У Скадовську тільки що знову “прилетіло”. Було чути два вибухи, один потужний в районі порту”, – розповів міський голова Скадовська Олексій Яковлєв

Згодом він повідомив, що підтверджено руйнування в промисловій зоні порту.

62b37b8630896

Рашисти відмовилися від форсування Сіверського Донця

Глава Луганської ОВА Сергій Гайдай повідомив, що російські загарбники відмовилися від форсування річки Сіверський Донець, бо бояться великих втрат.

Орки відмовилися від форсування річки Сіверський Донець через страх великих втрат, бо вони ще від “першої” Білогорівки не оговталися, тож вирішили гинути на інших напрямках”, – розповів Гайдай уFacebook.

c59a24a screenshot 192

За його словами, росіяни продовжують стягувати резерви до Сєвєродонецька та в напрямок Тошківка-Золоте, де наразі тривають бої. Г

лава ОВА зазначив, що росіяни хочуть оточити українських військових. Він додав, що Лисичанськ продовжує потерпати від ворожих обстрілів. Лише за декілька днів окупанти нанесли катастрофічних руйнувань місту.

ЗСУ контролюють майже половину Донеччини

Збройні сили України контролюють близько 45 відсотків територій Донецької області, де наразі точаться бойові дії. Про це заявив голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

“Відповідно 55 відсотків, з повною руйнацією – під контролем незаконних збройних формувань, під контролем окупанта перебуває (я маю на увазі в тому числі напівзруйнований Маріуполь та Волноваху)“, – сказав очільник ОВА.

244982 287441485 386461636849709 122769972766069747 n 960x380 0 scaled

За словами Кириленка, ситуація уздовж усієї лінії фронту наразі дуже складна.

Ті, хто не виїжджає, перебувають, як правило, в укриттях. Але це теж вкрай небезпечно. Тому що ворог застосовує важку артилерію, авіацію. По лінії фронту всі види озброєння, які є у ворога, він застосовує. Основні тези людей, які залишаються, що “Нам нікуди їхати”, “Нам не вистачить коштів проживати десь“, – зазначив Кириленко.

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено