Івано-Франківськ

“Разом до перемоги!”: у Франківську відбувся благодійний турнір на підтримку ЗСУ (ФОТО)

Минулої неділі, 26 червня, на стадіоні “Рух” пройшли матчі благодійного футбольного турніру “Разом до перемоги!” на підтримку Збройних Сил України.

razom07 scaled

За головний трофей змагалися дві команди івано-франківців – основна “Прикарпаття ЗСУ” і молодіжна “Прикарпаття” U-19, національна збірна України серед ветеранів і прем’єрліговий “Рух” зі Львова.

У першому півфіналі першолігове “Прикарпаття ЗСУ” перемогло ветеранську збірну України завдяки голам Цюцюри і Дитка – 2:0. Іншу путівку до фіналу розіграли найближчий резерв львів’ян і прикарпатців, де “суху” перемогу здобула молодь “Руху” – 3:0.

razom03 scaled

Під час урочистого відкриття турніру відбулася передача 40 автомобілів, які благочинники підготували для відправки на фронт нашим захисникам. Від Української асоціації футболу кожній команді турніру були презентовані сітки з футбольними м’ячами для юнацьких команд та вимпели УАФ, а також комплект нової ігрової форми, в якій гравці “Прикарпаття ЗСУ” згодом вийшли на фінальний матч.

razom05 scaled

У матчі за третє місце дублери “Прикарпаття” мінімально здолали легенд українського футболу (у складі – Єзерський, Цихмейструк, Бєлік, Ващук, Венглинський та інші) – 1:0. А фінальний поєдинок став справжньою окрасою турніру. Перший тайм голами не потішив, усе найцікавіше команди приберегли на другу половину. “Рухівці” відкрили рахунок після флангової передачі – відзначився Климчук – 0:1.

razom02 scaled

Однак справжнім джокером для прикарпатців став Кузьмин, який перед цим вийшов на заміну. Спершу він скористався помилкою в обороні львів’ян, а всього через 3 хвилини ефектно обігрався у стіночку з партнером і точно поцілив у нижній лівий кут воріт – 2:1!

1656326152 1746

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено