Івано-Франківськ

Школяр з Франківська продав на аукціоні футболку з автографом Роналду (ФОТОФАКТ)

Зірковий футболіст прокоментував продаж своєї футболки на благодійному аукціоні.

GettyImages 1235010222 scaled

14-річний школяр з Івано-Франківська Володимир Романчук пожартував ігрову футболку свого кумира – португальського нападника Кріштіану Роналду – щоб допомогти українській армії.

Хлопець виставив на благодійний аукціон футболку з автографом п’ятиразового володаря “Золотого м’яча” з матчу кваліфікації на Євро-2022 між збірними Португалії та України, який відбувся 22 березня 2019 року в Лісабоні, пише ПІК із посиланням на ТСН.

У такий спосіб Володимир вирішив зібрати гроші для військових ТрО та ЗСУ з Прикарпаття, які зараз на передовій боронять Україну від російських окупантів.

f91c8e3fd112dcd94cae110d879f24c6 scaled

Лот пішов з молотка за 70 тисяч гривень. Усі виручені кошти будуть спрямовані на закупівлю медикаментів для українських військових.

Сам зірковий футболіст прокоментував продаж своєї футболки на благодійному аукціоні, висловивши сподівання, що це допоможе Україні вибороти щасливе майбутнє.

“Сподіваюся, що моя футболка з матчу з Україною 2019 року допоможе молодим людям знайти найкраще майбутнє. Хочу привітати Українську асоціацію футболу із такою акцією. Молюся про мир”, – заявив Роналду.

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено