Івано-Франківськ

125 доба війни в Україні: злочини та втрати окупантів за ніч (ФОТО)

Розпочалась 125 доба героїчного протистояння українського народу проти російської агресії.
1097145 3 w 1000 scaled

Під ракетними ударами – Миколаївщина

Увечері 27 червня російські окупанти вчергове обстріляли Миколаїв касетними снарядами. Обстріл вівся з РСЗВ “Ураган”, повідомив мер Миколаєва Олександр Сєнкевич.

Російські окупанти продовжують нещадно обстрілювати Миколаївщину. Знову дісталося громадам Баштанського і Миколаївського районів

Уже сьогодні, біля 5 години ранку, у Миколаєві знову пролунали вибухи. По всій області оголошено повітряну тривогу, повідомив міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич в Telegram.

“Миколаїв! У місті лунають вибухи. Усі в укриття. З’ясовуємо всю інформацію”, – повідомив мер.

Ракетного удару зазнала Одещина

original 1 1

Росія випустила крилату ракету Х-22 з боку тимчасово окупованого Криму по Одеській області.

Про це повідомила пресслужба ОК “Південь”, передає ПІК.

“Внаслідок влучання крилатої ракети Х-22, у житловому кварталі одного з сіл Одещини сталося загорання трьох приватних будинків та присадибних будівель на загальній площі 500 кв. м. За уточненими даними, легкі осколкові поранення внаслідок вибуху отримали 8 осіб, з яких 1 дитина”, – йдеться у повідомленні.

Удар по Кременчуку: Радбез ООН збирає термінове засідання

photo 2022 06 27 17 57 56 scaled

У вівторок, 28 червня, Рада Безпеки ООН збирає засідання для обговорення ракетного удару по Кременчуку на Полтавщині.

Як зазначають центральні ЗМІ, про це повідомило норвезьке представництво ООН в Twitter.
Відомо, що 27 червня російські окупанти завдали двох ракетних ударів по ТРЦ “Амстор” у Кременчуку. У торговому центрі перебували понад 1 тис. цивільних. Внаслідок атаки загинули щонайменше 16 людей, понад 50 мирних мешканців поранені.

“Повідомлення про напад Росії на торговий центр у Кременчуці є жахливим. Норвегія засуджує невибіркові та навмисні напади Росії на цивільне населення та цивільну інфраструктуру”, – ідеться в дописі.

Засідання Радбезу розпочнеться о 15:00 за східно-американським часом, 22:00 за Києвом. Очікується, що в ньому візьме участь представник України.

Ворог постійно втрачає

290662688 349706857342399 1545040652840479623 n scaled

За добу, 27 червня, як повідомив Генеральний штаб ЗСУ, ударна авіація Повітряних Сил завдала потужних авіаударів по позиціях окупантів. Фактично на усіх напрямках ведення бойових дій українські штурмовики Су-25 та бомбардувальники Су-24м здійснили до двадцяти групових бойових вильотів.

В результаті авіаційних ударів уражено склад боєприпасів, позиції двох ротних тактичних груп російських окупантів, знищено кілька десятків бойової броньованої техніки та живу силу ворога.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено