Івано-Франківськ

На Прикарпатті представниця World Central Kitchen цікавиться, як харчуються переселенці

World Central Kitchen – некомерційна неурядова організація, яка під час війни підтримує та забезпечує харчуванням українців у різних регіонах держави.
62bac00628aba020925613 scaled

Заступниця голова ОДА Людмила Сірко зустрілася із представницею World Central Kitchen, повідомляє Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА, пише ПІК.

“Органи виконавчої влади Прикарпаття у співпраці із з територіальними громадами та міжнародними благодійними громадськими організаціями докладають максимальних зусиль для забезпечення потреб внутрішньо переміщених людей, яких на сьогодні область прийняла понад 144 тисячі”, – йдеться у повідомленні.

Про це ішлося сьогодні під час зустрічі заступниці голови обласної державної адміністрації Людмили Сірко з представницею гуманітарної організації World Central Kitchen (WCK) Дарією Кулинич.

Ця міжнародна гуманітарна організація уже 12 років спрямовує свою діяльність на ліквідацію екологічних катастроф. Із початком війни вона підтримує та забезпечує харчуванням українців у різних регіонах держави.

“WCK уже долучилася до надання допомоги біженцям у Городенківській, Печеніжинській і Тлумацькій територіальних громадах області. Зокрема, формується щомісячно більше півтори тисячі продуктових наборів для сімей ВПО”, – повідомляє ОВА.

Під час зустрічі Людмила Сірко детально проаналізувала запити від територіальних громад, які надали прихисток біженцям та наголосила, що у співпраці із громадськими організаціями та завдяки взаємопідтримці будуть забезпечені усі потреби ВПО.

Детальніше читайте тут.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено