Івано-Франківськ

На кордоні з Сумщиною окупанти розгорнули РСЗВ “Град” – Генштаб ЗСУ

Розпочалася 126 доба Героїчного протистояння України проти російської навали. І ми продовжуємо вірити у ЗСУ та нашу перемогу!

На кордоні з Сумщиною окупанти розгорнули РСЗВ "Град" - Генштаб ЗСУ

На кордоні з Сумщиною, метою вогневого ураження прикордонних районів області росіяни розгортають  реактивні системи залпового вогню “Град”. Про це вранці, 29 червня повідомляє Генеральний штаб Збройних Сил України, пише ПІК.

Ситуація на фронті:

  • На Сіверському напрямку противник продовжує утримувати у прикордонних районах на території Брянської та Курської областей до трьох батальйонних тактичних груп зі складу 1-ї танкової та 20-ї загальновійськової армій і підрозділів повітряно-десантних військ.
  • На Харківському напрямку підрозділи противника основні зусилля зосереджують на утриманні раніше зайнятих позицій.
  • На Слов’янському напрямку ворог основні зусилля зосереджує на веденні штурмових дій з метою виходу на рубіж Богородичне – Краснопілля і створення умов для подальшого наступу на Барвінкове та Слов’янськ.
  • На Донецькому напрямку основні зусилля ворога зосереджені на веденні бойових дій на Лисичанському та Бахмутському напрямках з метою оточення Лисичанська.
  • На Бахмутському напрямку веде наступ у напрямках Мідна Руда – Клинове. Має частковий успіх, закріплюється у північній частині Клинового та поблизу траси Е-40 (у районі Вуглегірської ТЕС).
  • На Новопавлівський напрямок окупанти перемістили до двох батальйонних тактичних груп з Авдіївського та Бахмутського напрямків.
  • На Криворізькому напрямку ворог, з метою посилення своїх підрозділів, перемістив у визначений район до однієї батальйонної тактичної групи.
  • На Миколаївському напрямку, з метою прикриття районів зосередження озброєння та військової техніки, агресор додатково розгорнув зенітну ракетну батарею С-300ВМ.

Віримо в ЗСУ! Віримо в перемогу! Слава Україні! Слава Героям!

На кордоні з Сумщиною окупанти розгорнули РСЗВ "Град" - Генштаб ЗСУ

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено