Івано-Франківськ

На Бахмутському напрямку українські воїни двічі відбили штурм ворога – Генштаб

Розпочалася 127 доба героїчного протистояння України проти російської навали. І ми обов'язково переможемо!

На Бахмутському напрямку українські воїни двічі відбили штурм ворога - Генштаб

На Бахмутському напрямку обстріли неподалік Берестового, Покровського і Званівки та авіаційний удар в районі Покровського. Українські воїни зупинили наступ та завдали окупантам значних втрат в районах населених пунктів Клинове і Новолуганське, а також відбили штурм у напрямку Вуглегірської ТЕС. В обох випадках ворог відійшов. Про це вранці, 30 червня повідомив Генеральний штаб ЗСУ, пише ПІК.

Головне зі зведення:

  • У прикордонних районах Брестської та Гомельської областей Білорусі вивчаються можливості проведення прихованої мобілізації населення.
  • На Харківському напрямку ворог здійснював обстріли із танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії в районах міста Харків, населених пунктів Питомник, Українка, Перемога, Дементіївка, Прудянка, Коробочкине та Рубіжне.
  • Наші захисники рішуче придушили спробу ворожих штурмових дій в районі населеного пункту Дементіївка. Окупанти відійшли. Завдали авіаційних ударів поблизу Прудянки та Верхнього Салтова.
  • На Слов’янському напрямку ворог проводить перегрупування військ та обороняється.
  • На Донецькому напрямку противник, за підтримки артилерії, намагається блокувати місто Лисичанськ та взяти під контроль ділянку автошляху Лисичанськ – Бахмут. Веде наступ поблизу Верхньокам’янки та штурмові дії в районі Лисичанського нафтопереробного заводу, бойові дії тривають.
  • На Авдіївському, Курахівському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках ворог завдав авіаційних ударів по наших позиціях поблизу Авдіївки та Щербаків. Намагався вести штурмові дії у районі Павлівки, успіху не мав, відійшов.
  • На Південнобузькому напрямку противник продовжує систематично обстрілювати цивільну і військову інфраструктуру та проводить перегрупування військ.
  • В акваторії Чорного моря перебуває два носії крилатих ракет морського базування типу “Калібр”.

Віримо у Збройні Сили України! Разом переможемо! Слава Україні!

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено