Івано-Франківськ

Денис Шмигаль назвав у Швейцарії вразливі точки тиску на РФ: які саме (ФОТО)

Надзвичайно актуальною є конфіскація заморожених російських активів для передачі на відновлення України.

thumb 169115 820 360 0 0 auto scaled

Денис Шмигаль сьогодні, під час безпекового діалогу на полях Міжнародної конференції з питань відновлення України, яка проходить в Лугано, Швейцарія, назвав три пріоритети щодо санкційного тиску на РФ, повідомляє Урядовий портал, пише ПІК.

thumb 169116 820 360 0 0 auto scaled

У заході також взяли участь Президент Швейцарії Ігнаціо Кассіс, керівники урядів, представники міжнародних організацій.

«Цивілізований світ має забути про «business-as-usual» із росією. Безпека європейського континенту неподільно пов’язана з Україною. Історія сучасної Європи сьогодні пишеться в Україні», — зазначив глава українського уряду.

Денис Шмигаль назвав три пріоритети, на яких Україна пропонує партнерам зосередитися у питанні санкційного тиску на російську федерацію.

Це цілеспрямованість галузевих санкцій щодо енергетики, фінансів і торгівлі, введення чергових персональних санкцій проти олігархів, вищих державних службовців та керівників державних підприємств, а також закриття лазівок для обходу росією обмежень.

«Надзвичайно актуальним питанням залишається конфіскація заморожених російських активів для передачі на відновлення України. Розраховуємо на ухвалення партнерами відповідних змін до законодавства», — підкреслив Прем’єр-міністр.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено