Івано-Франківськ

Засновник “Правого сектору” закликає ліквідувати Лукашенка

На думку Дмитра Яроша, необхідно провести спеціальну військову операцію.

29 main

Засновник “Правого сектору”, а нині командир Української добровольчої армії (УДА) Дмитро Ярош, закликав до звільнення Білорусі від режиму Олександра Лукашенка збройним шляхом, написав Ярош у Фейсбук, повідомляє ПІК.

“У найближчій перспективі, Україна зобов‘язана провести спеціальну військову операцію по звільненню братської Білорусі від нацистського режиму лукашенка… Цей вусатий політичний тарган, який захопив владу в сусідній країні, має бути ліквідований”, – пише Ярош.

На його думку, таким чином Білорусь буде позбавлена ерефівськоі окупації та, по своїй волі, має обрати майбутній Чорноморсько-Балтійський Союз вільних народів…

“Україна, за допомогою союзників, має надати всю необхідну підтримку білоруським патріотам у створенні новітнього білоруського війська… Слава білоруським воїнам, які воюють за Нашу та Їх Свободу! Живє Білорусь!”, – наголошує Дмитро Ярош.

Нагадаємо, що раніше Лукашенко заявив:

“Ніхто не знає, чим закінчаться події в Україні, але це один із елементів великого переділу світу. Те, що відбувається в Україні, – це початок”.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  уFacebook,Instagram,Youtubeта  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено