Івано-Франківськ

Зеленський розбирається щодо рішення Генштабу про заборону пересування військовозобов’язаних

«Я обіцяю народу розібратися з цим і прошу Генштаб більше без мене не приймати таких рішень».

338b8bb ze op12

Володимир Зеленський відреагував на заборону, заявлену Генштабом, щодо пересування військовозобов’язаних в Україні, повідомляє ПІК з посиланням на вечірнє Звернення президента.

Він зобов’язав міністра оборони, начальника Генштабу і головнокомандувача ЗСУ доповісти деталі стосовно рішення про затвердження для військовозобов’язаних Порядку отримання дозволів на виїзд за межі місця проживання. Про це президент заявив під час відеозвернення 5 липня.

 «В суспільстві виникло багато суперечок щодо рішення Генштабу ЗСУ щодо отримання певних дозволів для військовозобовʼязаних, призовників і резервістів. Я бачу, що є різні оцінки такого рішення, є нерозуміння та обурення», – зазначив він.

Президент заявив, що заслухає доповіді з цього питання.

«Доручив міністру оборони, начальнику Генштабу і головнокомандувачу ЗСУ завтра (сьогодні – ред.) доповісти мені всі деталі стосовно рішення про затвердження Порядку отримання дозволів. Прошу Генеральний штаб надалі не ухвалювати без мене подібних рішень», — наголосив Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що вчора Генштаб повідомив: військовозобов’язані, які планують тимчасово виїхати з місця реєстрації, мають отримати дозвіл на переміщення від Територіального центру комплектування.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено