Івано-Франківськ

Відійшов у паніці: ЗСУ завдали втрат ворогу на Бахмутському напрямку

Триває 134 доба героїчного протистояння України проти російської навали. І ми продовжуємо вірити в ЗСУ і нашу перемогу!

Противник у паніці відійшов: українські воїни завдали втрат ворогу на Бахмутському напрямку

На Бахмутському напрямку українські воїни завдали ворогу втрат, коли той намагався покращити тактичне положення неподалік Вершини та Берестового. Противник у паніці відійшов. Про це повідомляє ввечері, 7 липня Генеральний штаб ЗСУ, пише ПІК.

Головне зі зведення:

  • На Сіверському напрямку ворог обстріляв з артилерії райони Вовківки, Кіндратівки та Миропілля Сумської області. Окрім того, завдав авіаударів поблизу Есмані та Миропілля.
  • На Слобожанському напрямку противник протягом дня задіяв танки, ствольну та реактивну артилерію для обстрілів населених пунктів Харківської області уздовж лінії зіткнення.
  • Наші воїни звели нанівець усі потуги ворога просунутись в напрямку Соснівки. Штурм відбито, а окупанти відійшли на раніше зайняті позиції.
  • На сході нашої країни противник до цього часу намагається встановити повний контроль над територією Луганської області.
  • На Словʼянському напрямку окупанти знову безуспішно штурмували Богородичне, намагаючись повністю його захопити. Наші воїни жорстко придушили цю чергову спробу.
  • На Краматорському напрямку ворог здійснив невдалі спроби штурмових дій в напрямках Григорівки та Верхньокамʼянського.
  • Літаками штурмової авіації ворог завдав удару поблизу Камʼянського.
  • Заяви міністерства оборони рф про нібито загибель українських воїнів, які виконували зачистку та встановлювали Прапори України на острові Зміїний не відповідають дійсності.
  • Так, за наявною інформацією, командування Центрального військового округу збройних сил російської федерації змушено виводить підрозділи зі складу 35-ї окремої мотострілецької бригади. Натомість намагається залучити невмотивовані підрозділи 74-ї окремої мотострілецької бригади.
  • Тривають заходи примусової мобілізації особового складу на тимчасово окупованій території Луганської області. Мобілізовані мають слабку підготовку та незадовільне комплектування засобами захисту. На даний час поточний некомплект підрозділів 2-го армійського корпусу 8-ї загальновійськової армії збройних сил російської федерації складає близько 8-ми тисяч людей.

Віримо в Збройні Сили України! З нами Бог! Слава Україні!

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено