Івано-Франківськ

Арестович назвав нові терміни завершення війни в Україні: коли нарешті

Російська армія на окремих ділянках фронту вже не має сил і ресурсів для боротьби.

arvvt e1646835808147 scaled

Війна в Україні точно завершиться протягом 2,5 років, вважає радник керівника офісу президента Олексій Арестович. Про це він повідомив під час розмови з російським адвокатом і журналістом Марком Фейгіним, пише ПІК.

“За 2,5 роки ми розберемося з цією проблемою. З активними бойовими діями, я думаю, ще швидше. Ще раз повторю важливу думку. Російська армія втратила можливості в Україні досягати хоч якихось завдань. Втративши ці можливості, армія РФ зосередила 50% від усього угруповання. Так само зосередження і переїзд — це дуже великі витрати, проблеми, втрати і час. Час, коли йде Західне озброєння, і ми створюємо резерви”, — сказав Арестович.

Радник глави ОП зазначив, що російська армія на окремих ділянках фронту вже не має сил і ресурсів для боротьби.

“Нюанс такий, раніше вони могли на окремих напрямках боротися, їм вистачало сил і ресурсів. Зараз їм потрібно зосереджувати війська, знімаючи їх з інших ділянок фронту. Це дуже погана, безперспективна війна для них”, – підкреслив він.

Нагадаємо, що президент Володимир Зеленський наказав військовим деокупувати прибережні райони на півдні, для цього Україна збирає мільйонні бойові сили.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено