Івано-Франківськ

У Болехівській громаді оголосили Дні жалоби

Виконуючи бойове завдання, героїчно загинув у запеклих боях на Миколаївщині від вогнепальних поранень Янишин Богдан Зеновійович.

75f13b34337f73ad

У зв’язку з гіркою звісткою з фронту, розпорядженням міського голови у громаді оголошуються 12 та 13 липня Дні жалоби, скасовуються всі заходи та забороняється звучання розважальної музики у закладах торгівлі і ресторанного господарства, в громадському транспорті.

Про це повідомили у Болехівській міськраді, пише ПІК.

У ці дні слід приспустити Державний Прапор України з траурними стрічками на адмінбудівлях, будівлях підприємств, установ, організацій.

Підприємствам, установам, організаціям територіальної громади незалежно від форм власності рекомендовано обмежити використання музики та проведення розважальних заходів.

“Зі сльозами на очах, у скорботі й з сумом у серці перебуває наша громада. Криваві руки окупантів обірвали життя молодому, мужньому, відважному синові України жителю Болехова Янишину Богданові Зеновійовичу. Попри юний вік військовий був прикладом для інших побратимів, його бойовий дух вражав стійкістю і мужністю. Боронячи рідну землю, виконуючи бойове завдання, він героїчно загинув у запеклих боях на Миколаївщині від вогнепальних поранень, отриманих від обстрілу ворога. Він воював за кожного з нас, за батьків і дітей, за рідну землю і батьківську хату. Не забудемо про його подвиг та мужність. Герої не вмирають!”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено