Івано-Франківськ

На Тернопільщині патрульні групи вручили повістки 5100 чоловікам

Щодня на патрулювання в області в середньому виходить 25 груп.

20220711 4194 scaled

З з 18 червня по 12 липня здійснили перевірку документів у понад 15 тисяч осіб, повідомляє ПІК з посиланням на Наш День.

“Серед них виявлено 1 376 внутрішньо-переміщених осіб, котрі не стали на військовий облік та майже 1 040 осіб, що перебувають на території області без реєстрації. За цей період вручено повістки 5 100 чоловікам, які підлягають мобілізації”,- йдеться у повідомленні.

Задля запобігання диверсійній діяльності на території області, перевірки реєстрації внутрішньо-переміщених осіб та взяття їх на військовий облік на Тернопільщині, з 18 червня організовано роботу спільних патрульних груп.

“До складу груп входять на лише поліцейські, а й представники територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, військової служби правопорядку, органів місцевого самоврядування. Загалом щодня на патрулювання в області в середньому виходить 25 груп”, – йдеться у повідомленні.

Робота спільних патрульних служб триватиме й надалі. Поліцейські звертаються до громадян з розумінням поставитися до перевірок та завжди носити з собою документи, які засвідчують особу.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено