Івано-Франківськ

На Тисмениччині попрощалися із полеглим захисником України (ФОТО)

“Живим ланцюгом” люди навколішки зустрічали героя у місті Тисмениця, селі Клубівці і до рідного дому полеглого.

У середу, 13 липня, сотні людей провели в останню дорогу захисника, мужнього воїна із села Клубівці Івана Касюка, який віддав своє життя у боротьбі за Україну.

Про це повідомили у Тисменицькій міськраді, пише ПІК.

Віддати шану вірному сину України прийшли рідні, близькі, керівництво Тисменицької громади та старостинського округу, духовенство, друзі, побратими та громадськість.

Іван Касюк народився 8 червня 1984 року у селі Клубівці. Закінчив Клубовецьку загальноосвітню школу, згодом навчався на водія, служив у Збройних Силах України. Певний час працював за кордоном. На початку повномасштабного вторгнення повернувся в Україну, у квітні пішов захищати нашу державу від окупантів.

Був водієм-електриком польового вузла зв’язку однієї з військових частин, отримав поранення несумісні з життям. Загинув 7 липня 2022 року внаслідок артилерійського та танкового обстрілів противником позицій спостережних постів та ротного опорного пункту поблизу села Івано-Дар’ївка Донецької області.

“У щирій молитві та скорботі схиляємо голови перед нашим захисником, який віддав життя у боротьбі за територіальну цілісність України. Слава Україні! Героям Слава!”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено