Івано-Франківськ

“У нас великі плани на це надзвичайне місто”: власниця релокованої пекарні зі Слов’янська про роботу у Франківську 

Івано-Франківськ став надійним прихистком для понад пів сотні релокованого з гарячих точок бізнесу.
FB IMG 1657892938013 scaled

В Івано-Франківську підприємці зі Слов’янська не лише змогли відновити свою пекарню, а й налагодити співпрацю з місцевими кав’ярнями.

Про це повідомив міський голова Руслан Марцінків, пише ПІК.

Підприємця кажуть, що Івано-Франківськ обрали не випадково, адже спілкувались з багатьма підприємцями, які вже раніше переїхали сюди й запустили роботу. Тож без вагань обрали столицю Прикарпаття і їм в Івано-Франківську настільки сподобалось, що планують тут розширюватись. Тож в планах – запуск крафтової сироварні та виробництво напівфабрикатів.

FB IMG 1657892900649 scaled

«У нас великі плани на це надзвичайне місто, тому що нам тут дуже сподобалось. Ми бажаємо розширюватись в першу чергу з напрямком кав’ярні. Наразі ми випікаємо десерти і вже співпрацюємо з іншими кав’ярнями. Ми цьому дуже раді. В проєкті – сироварня та виготовлення напів фабрикатів. Проте нам дуже подобається місто, люди. На скільки відкрито всі до нас підходять. Коли ми приїхали, нам в першу чергу зателефонували з місцевої ради. Нам запропонували допомогу. Нас запитали, що потрібно нам для того, щоб ми тут залишилися і щоб нам тут було максимально комфортно», – розповідає про роботу в Івано-Франківську Алла Мініна зі Слов’янська.

Наразі до Івано-Франківська переїхало понад пів сотні релокованих підприємств. Спеціалізації – різні: фірми, які виробляють меблі, є представники легкої та харчової промисловості, книгарні А також близько 10 тисяч працівників ІТ-сфери.

Дивіться також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено