Івано-Франківськ

Близько 1000 російських військових висунулися в бік Запоріжжя

Більшість особового складу військових - молоді до 23 років.

Maryupol rossyia tekhnyka Zaporozhe

Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що 19 липня близько 1000 російських військових, які базувалися на кордоні Донецької області, висунулися у бік Запоріжжя, пише ПІК.

“Фіксуємо, що російські військові близько 1 тис. нелюдів , що базувались на кордоні Донецької та Запоріжської областей в селищах по лінії Дем’янівка – Стародубівка – Захарівка разом з військовою технікою зранку зняйлись зі стоянки та вирушили колонами в напрям Запоріжжя“, – йдеться у повідомленні.

Він також додав, що більшість особового складу військових – молоді до 23 років, з них частина – строковики.

photo 2022 07 19 12 57 59 scaled

Додамо, що 16 лютого через Маріуполь пройшла велика колона військової техніки, до 100 одиниць. У колоні на тягачах помічені BMD-4, частина людей прийняла їх за танки. Також йшла велика кількість БТР.

Окрім того, в селах Нікольського і Мангушського районів, що межують із Запорізькою областю, оселилася велика кількість російських солдатів. Їх завозили КАМАЗами і розселяли переважно в приміщеннях шкіл.

Місцеві повідомляють, що абсолютна більшість окупантів зовсім юнаки. Деякі в розмовах кажуть, що служать за призовом”, – повідомив Андрющенко.

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено