Івано-Франківськ

Стали відомі подробиці злочину прикарпатця, який вимагав у краянина 10 тисяч доларів (ФОТО)

Прокурори готують апеляційну скаргу та наполягатимуть на триманні зловмисника під вартою, наразі він під домашнім арештом.

image 20220718162621 1 scaled

В Івано-Франківську обрали запобіжний захід підозрюваному у вимаганні неіснуючих боргів, повідомляє обласна прокуратура, пише ПІК.

“За даними слідства, зловмисник вимагав у потерпілого 10 000 доларів США неіснуючого боргу. Він, залякуючи насильством, побив чоловіка та погрожував знищити його майно у разі відмови від передачі коштів. Побоюючись за своє життя, чоловік 14.07.2022 року передав вимагачу частину коштів”, – йдеться у повідомленні прокуратури.

image 20220718162700 2 scaled

За процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури повідомлено про підозру 26-річному чоловіку за вимагання неіснуючих боргів в умовах воєнного стану (ч.4 ст.189 КК України).

Протиправну діяльність задокументували слідчі слідчого управління Головного управління Національної поліції за оперативного супроводу співробітників УСБУ в Івано-Франківській області.

Прокурори скерували до суду клопотання про обрання стосовно зловмисника запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Суд обрав йому цілодобовий домашній арешт.

Не погодившись з ухвалою суду, прокурори готують апеляційну скаргу та наполягатимуть на триманні під вартою.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у FacebookInstagramYoutube та Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено