Івано-Франківськ

У Франківську повідомили про стан укриттів у навчальних закладах

Місто готується розпочати навчання офлайн. Хоч кожна школа разом з батьками будуть обирати формат навчання.

FB IMG 1658223238510

Сьогодні, 19 липня, на оперативній нараді у міського голови Руслана Марцінківа підняли питання стану укриттів в Івано-Франківську, зокрема й у школах, пише ПІК.

“Щодо шкіл, то наразі в Івано-Франківську у 32 школах готові укриття. У 10 – ні. 8 училищ готові до укриття, мають гарні сховища. А також повністю готові укриття у 13 закладів дошкільної освіти, ще у 6 завершуємо облаштовувати. До 10 закладів мають зауваження, над усуненням яких будемо працювати”, – повідомляє мер.

Також Марцінків повідомив, що будуть опрацьовувати питання організації альтернативних сховищ для дітей та персоналу закладів освіти, у яких немає сховищ. Мова йде про ті заклади, які знаходяться поруч.

До слова, мер повідомив і про звичайні укриття.

“Загалом, на балансі КП «Комфортний дім» є 211 будинків, що мають укриття. А також є 46 споруд цивільного захисту в місті, що функціонують. А 21 – не готові та які не можуть бути відновлені. Вони на балансі у фонді державного майна. Але жодним вимогам не відповідають”, – каже мер.

Також мають з’явитися вказівники, як рухатися до укриття, на зупинках та в місцях масового скупчення людей. І знову має запрацювати карта укриттів та сховищ.

Зауважимо, що очільниця області Світлана Онищук повідомила, що кожна школа разом з батьками будуть самостійно обирати формат навчання – онлайн чи офлайн.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у FacebookInstagramYoutube та Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено