Івано-Франківськ

Данілов відповів на заяви про “контрабанду зброї”: що сказав

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов планує обговорити із представниками Європолу заяви про нібито випадки контрабанди зброї з

20220722 143416

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов планує обговорити із представниками Європолу заяви про нібито випадки контрабанди зброї з України.

Про це повідомив Олексій Данілов, пише ПІК.

“Очікуємо предметну розмову з офіційними представниками Європолу – з фактами і доказами щодо заяв про існуючі начебто випадки “торгівлі зброєю та військовими товарами на чорному ринку” з України. Максимально зацікавлені у швидкому обміні інформацією й миттєвому реагуванні”, – йдеться у повідомленні.

Секретар РНБО звернув увагу, що публікація про “контрабанду зброї” у західних ЗМІ співпала у часі з розгортанням масштабної інформаційної спецоперації Росії “MakZim” з дискредитації України, яка має меті припинити постачання зброї від союзників.

“Операція проводиться саме в той період, коли намічаються якісні зміни в ході війни на користь ЗСУ – саме за рахунок надходження сучасного західного озброєння”, – сказав Данілов.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено