Івано-Франківськ

Від початку війни львівські зенітники врятували тисячі життів на заході України

Сьогодні жоден з регіонів України не може вважатися безпечним. Ракети російських окупантів можуть дістати не лише до Львова, я й

295830765 423737289794225 6235244907665504498 n scaled

Для всієї країни Західна Україна стала своєрідним логістичним та гуманітарним хабом, а це – як кістка в горлі окупантів. Рашисти не припиняють вивчати слабкі місця української оборони, маршрути постачання матеріально-технічних ресурсів та інше.

За допомогою безпілотних літальних апаратів різних типів здійснюють повітряну розвідку, після чого, як правило, слідують ракетні удари. Саме тому важливо діяти наперед – активно протистояти безпілотним системам ворога і якомога швидше знищувати їх у повітрі, пише ПІК із посиланням на Командування Повітряних Сил ЗСУ.

На сторожі кожного регіону – протиповітряна оборона! Це винищувальне та зенітне ракетне прикриття важливих державних та військових об’єктів, об’єктів критичної інфраструктури.

Нині зенітний ракетний полк ім. Івана Виговського Повітряного командування “Захід” несе бойове чергування з протиповітряної оборони майже у кожному куточку Західного регіону.

З початку повномасштабного вторгнення зенітні ракетні підрозділи полку знищили більше сорока повітряних цілей: вісім російських БПЛА, решта – крилаті ракети окупантів.

«А це, безумовно, сотні, а може й тисячі врятованих життів! Та свою роботу зенітники героїчною не вважають, говорять, що кожен робить свій внесок у перемогу України на власному фронті.Без вихідних і повноцінного відпочинку «виговці» б’ють ворога у повітрі, мотивація – шалена!», – йдеться у повідомленні

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено